Ljanskoret er startet!

Ljanskoret er åpent for alle barn og unge i nærmiljøet som liker å ha det gøy med sang. Vi skal videreføre sangtradisjoner, utvikle sangglede og musikkunnskap. Vi synger fra forskjellige sjangere som pop, jazz, musikal, folkeviser, salmer og gospel.

Koret skal være en trygg møteplass der nære relasjoner og vennskap kan bygges på tvers av alder og kjønn.

Koret ønsker å berøre og engasjere nabolaget med musikalske opplevelser. Vi vil derfor være synlig på familiegudstjenester og andre begivenheter i nærmiljøet. Koret vil også ha en større konsert med band etter endt semester. Det er lov å reservere seg mot opptreden.

Korets dirigent og pianist heter Eline Strand-Amundsen og Sverre Undheim. Eline er lærer på Ljan skole og Sverre er organist i Ljan kirke.

Å synge med Ljanskoret er gøy, sosialt og givende. Vi er et kor med trøkk!  Du er hjertelig velkommen til å synge med oss!

ØVINGSTIDER

Vi øver i Ljan Kirke hver tirsdag med oppstart 15.3.2021. Vi følger skoleruten.

3.-4-klasse:14.35-15.20

5.-7.klasse: 15.25-16.10

1.-2.klasse: 16.15-17.00

Koret og AKS på Ljan skole har et tett samarbeid. AKS er behjelpelig med å minne elevene på korøvelse slik at alle er klare til riktig tidspunkt. Eline følger elevene fra 1.-4.klasse tur/retur skolen-kirken. Elevene som avslutter korøvelsen klokken 17.00 blir hentet direkte i kirken av foreldrene sine.

Du trenger ikke gå på Ljan skole eller AKS for å være med i koret. Alle i nærmiljøet er velkomne!

PRIS OG PÅMELDING

Kontingent vårsemesteret 2022, 13 uker: 500kr.

Påmelding gjøres fortløpende på epost til Eline Strand-Amundsen: insta043@osloskolen.no. Vennligst oppgi barnet navn, klassetrinn og mat-allergier. Foresattes navn, adresse, epost og telefon. Oppgi om det kan publiseres gruppebilder av ditt barn på sosiale medier eller ikke.

Økonomi skal ikke være et hinder for deltagelse, ta kontakt med Eline.

SPØRSMÅL?

Har du spørsmål eller noe på hjertet, så ikke nøl med å ta kontakt med Eline på epost: insta043@osloskolen.no

Følg «Ljanskoret» på Facebook for fortløpende informasjon